Köszöntő

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem több mint kettőszáz éves örökségre alapozva építi a jövőt! Gratulálok sikeres felvételijéhez és örömmel köszöntöm Önt az Eszterházy Károly Egyetem polgáraként!


Kedves Hallgatónk!

Örömmel köszöntöm Önt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem polgáraként!

Köszönöm, hogy bizalmat szavazott intézményünknek! Gratulálok a választásához és ahhoz, hogy – felkészültségének, tettrekészségének és elszántságának köszönhetően – a felvettek közé tartozik!

Ígérem, kollégáimmal azon leszünk, hogy gyarapítsuk a tudását, fejlesszük meglévő készségeit és segítsük kibontakozását! Hallgatóközpontú, gyakorlatorientált, minőségi képzésünkről személyes tapasztalatot szerezhet.

Arra törekszünk, hogy Egyetemünk régiós, országos, sőt nemzetközi szinten is meghatározó szerepet töltsön be. Ehhez megvan a megfelelő tapasztalatunk, infrastruktúránk és lelkesedésünk is.

Ez év augusztus 1-jén katolikus egyetemmé váltunk a tudományok és a művészetek javára, megvalósítva Eszterházy Károly püspök álmát. Az intézményünk neve ettől a naptól Eszterházy Károly Katolikus Egyetem.

Hallgatóink eddig is egy megtartó és gazdagító közösségbe érkeztek. Hiszem, hogy ezután még inkább így lesz! Épp ezért a fiatalok körében oly' kedvelt, Szent II. János Pál szavaival üdvözlöm Önöket.

"Fogd az életedet a saját kezedbe és alkoss belőle egy valódi, személyes mesterművet!"

Ennek szellemében kívánok tartalmas és örömteli diákéveket!

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona
rektor

 


< Vissza