Gólyatábor 2021.

„A legnagyobb eszterházys nyárzáró" és az „ismerd meg az Eszterházy érzést" - hívószavakkal várja minden évben az elsőéves hallgatókat az Eszterházy Károly Egyetem gólyatábora a Tisza-parton.

2021. augusztus 30. és szeptember 2. között rendezi meg egyetemünk gólyatáborát Tiszafüreden, a Horgász és Családi Campingben.

Minden évben több száz gólyát várunk, hogy felejthetetlenné tegyük számukra egyetemi életük kezdetét. Gólyatáborunk a Hallgatói Önkormányzat egyik legnagyobb rendezvénye, hiszen sok előzetes munkát igényel a gólyacsomagok elkészítésétől a „csigarádió" berendezéséig, ami az eligazító központunk és az ügyelet egy helyben, minden fontos információt innen tudhatnak meg a táborban gólyáink. A gólyatábor másik emblematikus helyszíne a „nagy, fehér és sátor", amely a legnagyobb közösségi területünk, az esti bulik helyszíne, ide várjuk a civilfaluként kitelepülő szervezeteket is.

A sok munka ellenére egy nagyon vidám és összetartó csapat gondoskodik arról, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Előzetes kisvideókkal, bejelentkezésekkel, interjúkkal és sok mással készülünk, hogy minél nagyobb kedvet csináljunk hallgatóinknak a táborhoz.

A tábor tematikája sokszínű: az évek alatt nagy népszerűséget szerzett programelemek a színek háborúja, a különböző sportversenyek és az UV color party. Egyik estéről sem hiányozhatnak a sztárfellépők sem!

A gólyatábor a buli és szórakozás mellett természetesen az információátadásról is szól. Minden évben megtisztel jelenlétével az Eszterházy Károly Egyetem vezetősége is, így hallgatóink már ekkor megismerhetnek leendő oktatóik közül néhányat. A tábor folyamán a rókaszülők lesznek azok, akik hasznos információkkal látják el gólyacsemetéiket például arról, hogy melyik oktatónál van katalógus, kinél milyen számonkérésre számíthatnak, vagy, hogy melyek a legjobb egyetemi rendezvények (megsúgjuk, mind az!). A civilfalu lényege szintén az ismeretgyűjtés, hiszen szponzoraink mellett főként az egyetem szervezeti egységei települnek ki, így a hallgatók első kézből ismerhetik meg az egyetem falain belül munkálkodó csapatokat: szakkollégiumainktól a cheerleadereken át az öntevékeny körökig.

A programokról részleteiben minden évben a ponthúzást követően teszünk közzé információkat elsősorban a Facebook-on megtalálható gólyacsoportokban és a gólyatábor eseményében, ezeken kívül természetesen megéri követni minden platformunkat!

 

KÖVESSÉTEK AZ ESEMÉNYT A BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT ÉS PROGRAMOKÉRT:
https://www.facebook.com/events/525199922142817

JEGYVÁSÁRLÁS:
https://cooltix.hu/event/60f6dea4a7587004b15f69c8


< Vissza