Kollégiumi felvételi pályázat

Kollégiumi felvételi pályázat a 2021/2022. tanévre az általános felsőoktatási felvételi eljárás hallgatói részére. A pályázat postára adásának határideje: 2021. augusztus 6.

Kollégiumi felvételi pályázat a 2021/2022. tanévre az általános felsőoktatási felvételi eljárás hallgatói részére. A pályázat postára adásának határideje: 2021. augusztus 6. 

Az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottsága és a Kollégiumok Igazgatósága kollégiumi felvételi pályázatot hirdet a 2021/2022. tanévre az Egyetem leendő I. évfolyam (valamennyi képzési szint és munkarend) általános felsőoktatási felvételi eljárás hallgatói részére. A kizárólag aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók kollégiumi elhelyezése a tanév idejéig (10 hónap), illetve a hallgató hallgatói jogviszonyának megszűnéséig tart. Az elhelyezés saját fenntartású kollégiumokban és diákotthonban történik az Egyetem campusain:

Egri Campus
- Almagyardombi Kollégium (3300 Eger, Leányka u. 6.)
- Leányka apartmanok (3300 Eger, Leányka u. 4/b.)
- Leányka Úti Kollégium (3300 Eger, Leányka u. 2.)
- Sas Úti Kollégium (3300 Eger, Sas út 94.)

Külön egyéni jelentkezéssel:
- Segítő Szűz Mária Egyetemi Kollégium (3300 Eger, Malom út 11.)

 Jászberényi Campus

- Zirzen Janka Kollégium (5100 Jászberény, Rákóczi út 55.)

A pályázat beadásával kapcsolatos információk
A kollégiumi felvételi pályázatok beadásának határideje egységesen: 2021. augusztus 6.
(postai dátumbélyegző utolsó lenyomata)
A pályázatot célszerű ajánlott jelzéssel postára adni.
A postázási címet, a kollégiumi elhelyezés havi térítési díját, a bírálat szempontjait, a pályázati információs elérhetőséget a képzés helyszíne szerinti campus pályázati formanyomtatványa tartalmazza.

A pályázat tartalmi követelményei
A kollégiumi felvételi pályázat kitöltött és aláírt pályázati formanyomtatvány és a szükséges dokumentumok, igazolások beadásával valósul meg. A pályázat beadásához a képzési helyszíne szerinti campus kollégiumi felvételi pályázati formanyomtatványt kell használni. 

Letölthető pályázati formanyomtatvány (pdf):

Kitöltési útmutató - Letölthető dokumentum   

-Egri Campus

-Jászberényi Campus

 

Kollégiumi felvételi pályázattal kapcsolatos egyetemi szabályzatok, dokumentumok:

- Eszterházy Károly Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet Hallgatói Követelményrendszer VII. fejezet Kollégiumi jelentkezések elbírálásának rendje >> elérhetőség << https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/kozlemenyek/szabalyzatok


- Kollégiumok házirendje, kollégiumi bentlakási szerződés tervezete és általános szerződési feltételek >>elérhetőség << https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/hallgatok-/kollegiumok/kollegiumi-nyomtatvanyok-dokumentumok


Adatvédelmi tájékoztató az Eszterházy Károly Egyetem kollégiumának adatkezeléséről >>elérhetőség << https://uni-eszterhazy.hu/hu/egyetem/egyetem/adatvedelem-2268/adatvedelmi-tajekoztatok-2269

 

Eger, 2021. július 19.

 

Becsei Lilla s.k.
elnök
Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottság
  Kerek-Bócsi B. Ivett s.k.
kollégium igazgató

< Vissza